Moderaten Ulf Adelsohn hotar och bojkottar TV4

Moderaten Ulf Adelsohn tänker bojkotta TV4, skriver Expressen.

Det händer mycket för Moderaterna nu. När finansminister Anders Borg ska presentera vårbudgeten så går brandlarmet. Det är ju inte ett speciellt gott tecken. Samtidigt har TV4:s avslöjande om misstänkt röstfusk inom Stockholmsmoderaternas provval 2002 fått stor uppmärksamhet. Så stor uppmärksamhet att Ulf Adelsohn går fram till en reporter från Tv4 och hotar med att TV4 kommer att få mycket problem med sitt program.

I en paus under lördagen gick den förre Moderatledaren Ulf Adelsohn, make till kulturministern Lena Adelsohn Liljeroth, fram till TV4:s reporter. När han tror att tv-kamerorna inte är på säger han:
– Ni kommer att få så mycket problem med ert program så ni anar inte.
TV4-reportern svarar:
– Vad för problem?
– Det får ni se, säger Adelsohn.

Källa: Expressen

Se nyhetsreportaget på TV4 när Ulf Adelsohn varnar TV4.

Reportern från TV4 säger att man har blivit utsatt för viss påtryckning som har syftat till att skrämma TV4 från att sända uppgifterna om det misstänkta valfusket. Till Expressen säger reportern att det kändes hotfullt.

Enligt mig är det nästintill maffiametoder att hota/varna media för att försöka skrämma media till tystnad.

Ulf Adelsohn säger till Expressen att han aldrig någonsin kommer att titta på TV4:s nyheter igen. 2007 bojkottade Ulf Adelsohn även Svenska Dagbladet som han ansåg låg bakom regeringens låga opinionssiffror.

[DN], [DN]

Annonser

En reaktion på ”Moderaten Ulf Adelsohn hotar och bojkottar TV4

  1. Uffe kanske skulle ta och lägga ner nu och flytta in på hemmet. Det verkar inte som om alla hästar är hemma i stallet. Sen ska man aldrig hota om man inte kan genomdriva sina hot och det tror jag Uffe får svårt med… Ja jisses…

Kommentarer inaktiverade.