Att säga att man är jude ger fängelsestraff

Att säga att man är jude ger fängelsestraff.

Ja, i alla fall om du är arab och bor i Israel.

En arabisk man träffade en judisk kvinna. Dom hade frivillig sex med varandra. Kvinnan fick sedan reda på att mannen i själva verket var arab och inte jude vilket han först hade sagt. Då anklagade hon honom för våldtäkt och mannen har nu dömts till 1 1/2 år i fängelse på grund av att han sa att han var jude.

Det luktar rasism att de Israeliska domstolarna dömer folk till långa fängelsestraff på grund av att man påstår att man är en judisk man. Hade de Israeliska domstolarna dömt en judisk man till fängelse om han hade påstått sig vara arab eller muslim? Nej såklart inte.

Det kanske är så att Israeliska araber tvingas att anamma ett judiskt sätt att se ut och uppföra sig för att undgå diskriminering – och när dom gör det så straffas dom och sätts i fängelse. Detta sker alltså i Mellanösterns enda demokrati.

IDF förstör en by på Västbanken

Världens mest moraliska armé fortsätter att begå krigsbrott på ockuperad mark. Den 19:e juli förstörde Israelierna 55 byggnader i byn Farasiya på Västbanken. En bonde som ägde 300 får hotades med att få sina får konfiskerade om han inte lämnade byn inom 24 timmar. Månaden innan hade världens mest moraliska armé konfiskerat byns vattenpumpar.

Källa: Haaretz

Enligt TT-AFP så har 74 hem rivits i Hmayyir och Ein Ghazal i al-Farisiya-området.

Israel lovar att fortsätta att döda civila

I en nyligen publicerad Israelisk rapport om Gaza-kriget 2008-2009 så säger sig nu Israel lova att man ska döda färre civila i framtida konflikter. Med andra ord – Israel lovar att fortsätta att döda civila.

Källa: Haaretz

Åter igen måste man ju fråga sig när Sverige och EU tänker avbryta de förmånliga handelsavtal som Israel har med EU? Här har vi en kriminell regim i Israel som begår krigsbrott på löpande band – man river civila hus och hem på ockuperad mark och driver bort människor från deras marker, och Sverige, EU och omvärlden ser stillatigande på medan Israel raderar Palestina från kartan. När ska den svenska regeringen ställa sig upp och säga att nu räcker det? Hur skulle Sverige och EU reagera om det istället hade varit judar som fick sina hem förstörda och blev fördrivna? Hur skulle Sverige och EU reagera om det hade varit judar som blev instängda i ghetton på en svältdiet och människor som försökte hjälpa dessa instängda människor blev kallade för terrorister och sköts ihjäl?

När är det nog? Är Sverige och EU så in i helvete fega? Vad är det med våra politiker?

[SvD] [Sydsvenskan] [SvD2]

Annonser

8 reaktioner på ”Att säga att man är jude ger fängelsestraff

 1. DET FINNS INGEN LOGIK ELLER FÖRNUFT I OCKUPATIONEN, ISRAEL HAR KRÄNKT OCH BRUTIT MOT ALL INTERNATIONELL RÄTT OCH MOT DE MÄNSKLIGA RÄTTIGHTER I HUNDRA TALS FALL. KONSEKVENERNA FÖRBLIR NOLL. SJUK VÄRLD VI LEVER I…

 2. Du har fullständigt rätt i att palestinier är diskriminerade. Jag förstår inte heller hur detta kan fortgå år efter år utan åtgärder från västvärlden som i andra sammanhang brytt sig desto mer.

  Man ljuger ju inte direkt när man jämför med judarnas egen situation i t ex Warszawa under 2:a världskriget bortsett då från tyskarnas effektiva mål att radera ut alla judar genom förintelselägren (än sålänge).

 3. Det kallas Rape by deception och anvands i alla fall dar man inte ar den man uppger sig for att vara. En jude som uppgav sig for att vara hogt uppsatt dignitet och hade sex fick 2 ar! I det har fallet hade mannen enligt egen utsago inte utgett sig for att vara jude men anvant ett judiskt fornamn. Som sagt, den har lagen har inget med religion eller befolkningsgrupp att gora.

 4. its nothing to worry about it is just normal ethnic cleansing i wonder what be the reaction if any govermet would tear down a Jewish building and confiscate there land it have happen before is that what we want
  Clarence lundberg

 5. Det står i artikeln att man ska försöka reducera antalet dödade civila, den utgångspunkten har Israel alltid haft. Det är lite svårt när Hamas använder civila som sköldar.

  Sjävlklart ska antisemiterna uppmärksamma ett fall av racism i Israel, när samma sak händer även i perfekta Sverige och när judar inte ens kan bo i arabländer pga av judehat och snart inte Sverige.

  Demolering av hus, visst det är trist men attackerar man ett land och har i sina stadgar att vill utplåna ett land så får man ta konsekvenserna.

 6. Det bor mängder med judar i Iran och de mår så bra att de inte vill flytta till Israel trots att Israel har försökt att förmå dem att flytta.

  Sedan har Palestinierna rätt att attackera den Israeliska invasionsarmén precis som den Franska motståndsrörelsen hade rätt att attackera nazisterna.

Kommentarer inaktiverade.