Tjejer med utmanande klädsel och smink är prostituerade

Enligt Svea Hovrätt, som i måndags dömde Magnus Hedman till böter för köp av sexuell tjänst, så är tjejer och kvinnor som sminkar sig och klär sig i en utmanande klädsel och samtidigt talar engelska med en kraftig brytning, prostituerade.

Nej, det är inget skämt. Enligt Svea Hovrätt så borde Magnus Hedman ha förstått att tjejen som han hade sex med var prostituerad eftersom hon hade en utmanade klädsel, sminkning och talade engelska med kraftig brytning.

Hovrätten framhåller att det inte bevisats att landslagsspelaren betalat några pengar men anser ändå, till skillnad mot tingsrätten, att mannen måste ha förstått att de kvinnor som följde med till lägenheten var prostituerade.

Kvinnorna hade utmanande klädsel, sminkning och talade engelska med kraftig brytning. Enligt domstolen borde mannen ha insett att kvinnorna kunde vara betalda eskortflickor.

Göteborgs-Posten

Inser Svea Hovrätt att dom precis har stämplat tusentals tjejer och kvinnor som prostituerade, och om någon man från och med nu skulle vilja ha sex med en kvinna eller sin fru när hon är sminkad och klädd i en utmanande klädsel (kan någon vara god att definiera utmanade klädsel förresten) och samtidigt bryter på engelska, så skulle denna man begå ett brott och riskera böter och/eller fängelsestraff.

Om jag själv vore en tjej så skulle jag ta denna dom som en förolämpning, och du som kille/man bör från och med idag be ditt krogragg, din flickvän eller fru, att först ta av sig allt smink, klä sig i anständiga kläder som inte visar någon hud, samt att be henne hålla käften (om det skulle vara så att hon pratar engelska med en brytning) innan ni går till sängs.

GP, SvD, DN

Annonser