Högerextrem sionist gripen för terrordådet i Norge

Anders Behring Breivik gripen för terrordåden i Norge

Men all sannolikhet är det den gripne norrmannen Anders Behring Breivik som är skyldig till terrordådet som dödade minst 80 oskyldiga ungdomar på Ytöya straxt utanför Oslo, och den kraftiga bombexplosion mot regeringskvarteret i Oslo som dödade ytterligare sju personer. Terrordådet kan närmast beskrivas som en slakt.

Jinges blogg läser jag att: ”Breivik är frimurare och extrem sionist. Han har skrivit på en hel del högerextrema hemsidor, där han uppmanat folk att stödja Israel, forum där bland annat en ökänd sverigedemokratisk riksdagsman har varit en av de aktiva.”

Detta är ett hemskt och ofattbart dåd. Mannen ska ha klätt ut sig till polis och tagit sig in på området där det norska Socialdemokratiska Ungdomsförbundet (Arbeidernes Ungdomsfylking, AUF) hade sitt sommarläger och sedan lockat till sig ungdomar för att sedan skjuta ihjäl dom. Ungdomar ska  ha flytt i panik när dom förstod vad som hände – och försökt fly ön genom att hoppa i vattnet och simma därifrån. Mannen ska då skjutit mot de flyende ungdomarna och deras livlösa kroppar låg sedan och flöt i vattnet när polisens antiterroriststyrka kom till platsen.

Den högerextrema sionisten ska ha jublat och gjort segerrop när han sköt ihjäl mellan 5 och 10 ungdomar på en klippa.

”Precis vid deras gömställe sköts flera personer och några föll i vattnet.
– Det måste ha varit mellan fem och tio som trillade i vattnet. Det var väldigt brant där. Många av dem såg ut att ha allvarliga skador. En tror jag var skjuten i ansiktet, säger hon och fortsätter:

Hon såg inte gärningsmannen, men hörde honom.

– Han ropade, jublade, och kom med flera segerrop.” – Gärningsmannen jublade

Media bekräftar att den gripne terroristen har högerextrema och rasistiska åsikter.

”Han hade flera vapen registrerade i sitt namn, bland annat automatvapen. Han ska också ha utmärkt sig som en flitig debattör på flera islamkritiska sajter, bland dem Document.no, där han i flera inlägg har givit uttryck för nationalistiska hållningar och framstått som kritisk till ett mångkulturellt samhälle.” – DN

Det är här låter precis som de högerextremister och nationalister som vi har här i Sverige.

Om en riksdagsman från Sverigedemokraterna har skrivit om islam och muslimer på samma forum som denna gripne terrorist så är det läge att polisen undersöker denna riksdagsman. Vi får ju verkligen hoppas att den svenska säkerhetspolisen har dessa grupperingar och extrema människor under uppsikt så att dom kan förhindra eventuella liknande terroristattacker och massakrer här i Sverige.

Agerade Anders Behring Breivik ensam, eller fick han hjälp, stöd eller uppmuntran av andra extremister? Kände den Sverigedemokratiska riksdagsmannen till planerna för terrordådet? Har denna Sverigedemokratiska riksdagsman en koppling till Anders Behring Breivik, och i sådana fall hur ser den ut?

Högerextremismen, sionismen och nationalismen är ett hot mot människor, samhället och demokratin i landet.

USA:s president Barack Obama sade till exempel så här igår angående terroristattacken i Norge:

”President Obama has said that the bomb blast in Oslo is a reminder that the world has a stake in stopping acts of terrorism. He expressed his condolences to the Norwegian people, and offered U.S. assistance with the investigation.

It’s a reminder that the entire community has a stake in preventing this kind of terror from occurring” – Oslo explosion live coverage – The Guardian

DN1, DN2, DN3, DN4, DN5, DN6, DN7, DN8, DN9, DN10, SvD1, SvD2SvD3SvD4SvD5SvD6SvD7

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Annonser

12 reaktioner på ”Högerextrem sionist gripen för terrordådet i Norge

 1. Jätte bra att du tar upp kärnan i detta – (vi kommer inte att få läsa i den sionistiska median eller höra någon nolla som titulerat sig till ”terrorexpert” – typ Ranstorp/Norell i Sverige).

  För drygt ett år sedan hade flera ledare av Europas ”höger extrema” (fascistiska egentligen) partier varit med om att skriva under ”Jerusalem deklarationen”. Läser man det så inser man att det är fascisterna och sionisterna som är den verkliga fienderna inte ”islamister” som sionistisk media och själv-utnämnda ”terrorexperter” vill få oss att tro. Sionister och fascister utgör ett globalt problem.

  Tragisk att många dog för att ge näring åt sionismens sak.
  Hoppas deras död inte är förgäves.

 2. Min undran över Breivik är hur hans hat kunde få sådana otroliga proportioner i hans unga själ.Vem har påverkat honom och hans agerande? När tog hatet över och blev till terrorism. Han har också varit en liten kille och säkert med drömmar som inte handlade om att döda och förgöra andra människor. Vem påverkade honom i den hemska lögnen att just han hade rätten till andras liv.

 3. Har man Jinges blogg som källa ska man inte yttra sig. Dessa sionistkonspirationer från vänstermuppar är patetiska.

 4. ”Media bekräftar att den gripne terroristen har högerextrema och rasistika åsikter.”

  Hur är det rasistiskt(du kan tydligen inte ens stava ordet, intressant), att ha Islamkritiska åsikter?

  Islam är en kultur, en ideologi, inte en ras.

 5. Idioter kommer alltid att vara idioter..

  Det är kanske inte så underligt att man associerar terror av den här typen med islamistisk terrorism. Historiskt är det ju de som stått för den här typen av illdåd. Det tog ju heller inte så lång tid innan en islamistisk grupp tog på sig skulden för Oslo bomben, enligt CNN. De har ju ”noll koll” vilket kanske var det som föranledde dem att ”ta på sig skulden” uti fall att.

  Att denna ytterst tragiska händelse skulle lägga hinder i vägen för en sund kritik av islam eller av en osund invandring till Europa kan jag inte se. Människor som inte är kvalificerade enligt FN:s flyktingkonvention kommer inte att vara bejakade i större utsträckning p.g.a. denna massaker.

  Slutsatsen är att: Idioter kommer alltid att vara idioter oavsett om tröjan de bär är röd, grön eller brun…

 6. Hallo Sverige! Jeg er norsk og har hørt på nyhetene fra Norge i hele natt. Dette er en norskfødt mann i høyreekstreme miljøer og ordet sionist er ALDRI brukt. Slut å hitta på saker. Hold dere til fakta!

  1. Det är klart att man i etablerad media inte nämner att Anders Behring Breivik har uttryckt sionistiska åsikter såsom stöd för den sionistiska regimen i Israel, eller att man nämner att andra sionister skriver flitigt på samma Islamofobiska Internetforum som den gripne terroristen Anders Behring Breivik har gjort. Att skriva om och nämna sionism är tabu.

 7. Kommer nog snart behöva redas ut vad ”högerextremist”, ”rasist” och ”nationalist” egentligen betyder.. det kan inte betyda allt.

  Den här galningen gillade Israel, liberalism & frimureri.. Hans idoler var Max Manus och Winston Churchill – Således ingen nazist direkt, då troligen ingen ”nationalist”. (ofta kodord för det förra) Han har inte gett uttryck för rasism heller, dock islamkritik (eller ”islamofobi”, beroende på hur man ser på det) Det blir således svårt att gruppa alla under ”högerextrema nationalister” när de isf kan tycka rakt olika i praktiken allt. Vem är högerextremist och vem är nationalist? Denna person eller de man normalt brukar kalla högerextrema nationalister? För båda kan inte vara det..

  Men ja, det låter lite smått som en SDare dock.. (eller ja, någon norsk motsvarighet) Israel & Amerika beundrande nyliberal som avskyr staten. Galet hur som helst.

  1. Enligt mig är sionism i praktiken en rasistisk och kriminell ideologi. Vilket vi kan se genom att föra våra blickar till Palestina och se vad som pågår där i sionismens namn.

   Den sionistiska rörelsen kom inte ut officiellt till förmån för en judisk stat förrän 1942. Innan dess var sionismen mest till för de sionistiska ledarna enbart. Den sionistiska rörelsen var under en lång tid emot upprättandet av en judisk stat just eftersom en sådan stat skulle vara diskriminerande och rasistisk.

   Men det är klart, om du frågar någon högerextremist vad sionism är så kommer du antagligen att få ett annat svar.

Kommentarer inaktiverade.