Viktigt att granska de högerextremistiska krafterna

Mot bakgrund av terrordåden i Norge och att den person som greps för terrordådet är en högerextremist som uttryckt Islamofobiska och rasistiska åsikter och uttryckligen är en sionist då han uppmanat människor att stödja den sionistiska regimen i Israel, som idag är den främsta och största Islamofobiska och rasistiska rörelsen, så behövs det en granskning av högerextremismen och sionismen i Sverige.

Enligt rykten så figurerar en sionistisk Sverigedemokratisk riksdagsman på samma extrema forum som den gripne terroristen i Norge, och vad jag har förstått så har han i mångt och mycket uttryckt liknande åsikter som den norska terroristen Anders Behring Breivik. Finns det några kopplingar eller samarbete mellan Anders Behring Breivik och denna Sverigedemokratiska riksdagsman?

Ja, kopplingar finns det, och om finns det en politisk koppling så finns det antagligen ett politiskt samarbete också. Så här skriver t.ex DNME på sin blogg:

”Anders Behring Breivik har varit politiskt aktiv i Fremskrittspartiet, Norges motsvarighet till Sverigedemokraterna. Han delar deras syn på invandringen och på den öppna dynamiska kulturen. Han vill, precis som Sverigedemokraterna, tillbaka till en romantiserad bild av en monokultur, av kulturell isolationism. När inte den norska majoriteten ville det tog han till våld och terror.”

Dom delar alltså samma politiska åsikter och figurerar på samma extremistforum på nätet.

Vad har högerextremismen och sionismen i Sverige, i Skandinavien, och i övriga världen för människosyn? Den är långt ifrån demokratiskt.

I Palestina kan man se resultatet av sionismen i praktiken (vilket jag har skrivit om en hel del här på min blogg), i form av en brutal militär ockupation som har pågått i årtionden, förtryck, statssanktionerad terrorism, kollektiva bestraffningar av en civilbefolkning, husdemoleringar, deporteringar och etnisk rensning. Den sionistiska regimen har dessutom antagit ett antal odemokratiska lagar, och man bryter systematiskt mot 4:e Genèvekonventionen och FN:s Säkerhetsråds resolutioner. Sionismen har spärrat in 1,5 miljoner människor varav 53% är barn under 18 år i ett utomhusfängelse och förnekar dessa människor deras grundläggande mänskliga rättigheter såsom rörelsefrihet. Man stoppar också med militärt våld och med mord som tillvägagångssätt de människor som försöker att sända humanitär hjälp och bistånd till denna inspärrade civilbefolkning.

I Norge har vi nu sett resultatet av extremhögerns och dess sionistiska bundsförvants ideologi i form av en mycket brutal slakt på uppemot hundra oskyldiga människor – de flesta barn och ungdomar, för att dom inte råkar dela dessa högerextrema och sionistiska åsikter som Anders Behring Breivik har. Anders Behring Breivik har t.ex kallat Norges tidigare Socialdemokratiska statsminister Gro Harlem Brundtland för ”landsförrädare” eftersom hon och Socialdemokratin i Norge inte är lika kritiska till Islam och Muslimer som han själv och andra sionister är.

Dagen innan terrordådet i Norge så säger det norska socialdemokratiska ungdomsförbundets ledare, Eskil Pedersen, så här:

AUF-leder Eskil Pedersen mener det er på tide med sterkere lut overfor Israel. Han er utålmodig på vegne av en varig tostatsløsning. – Verden må utøve hardere press.

I morgen besøker utenriksminister Jonas Gahr Støre Utøya. Han skal blant annet delta i en debatt om situasjonen i Midtøsten.

AUF har klare råd til den norske regjeringen.

– Vi kan gjerne snakke, men som vi har sett så har ikke Israel vært interessert, og har ikke lyttet til noen av fremstøtene som er blitt gjort. Fredsprosessen går feil vei, og selv om hele verden skriker etter at Israel skal rette seg, bryr de seg ikke. Vi i AUF vil ha en ensidig økonomisk boikott av Israel fra norsk side, sier Eskil Pedersen til Dagbladet. – Bare dialog fungerer ikke

Även Norska Dagbladet skrev om detta med stora rubriker på sin webbsida:

AUF-leder Eskil Pedersen mener det er på tide med sterkere lut overfor Israel.

Kan det vara denna kritik och uppmaning till bojkott av Israel som är motivet till sionisten Anders Behring Breiviks brutala terrordåd mot det norska socialdemokratiska ungdomsförbundet och mot regeringsbyggnader i Oslo? Vi vet ju att sionister anser att det är olagligt att bojkotta Israel, t.ex.

Jag misstänker också att Anders Behring Breivik inte var ensam om detta dåd. Oavsett hur galen han är så är det ingen som agerar på detta sätt helt utan ideologiskt eller ekonomiskt stöd. Han har förmodligen stöd i de högerextremistiska kretsarna som har förgiftat hans sinne.

Media i Sverige och resten av världen måste nu våga prata och skriva om sionismen och dess koppling till högerextremismen och terror. Men tyvärr tycks detta vara ett ganska känsligt ämne.

DN1, DN2, DN3, DN4, DN5, DN6, DN7, DN8, DN9, DN10, DN11, DN12, DN13, DN14, DN15, SvD1, SvD2, SvD3, SvD4, SvD5, SvD6, SvD7, SvD8, SvD9, SvD10

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Annonser

5 reaktioner på ”Viktigt att granska de högerextremistiska krafterna

 1. ”som uttryckt Islamofobiska och rasistiska åsikter ”
  Nej.. faktiskt inte. Ja till det först, nej till det andra.

  ”For meg blir det svært hyklersk å behandle Muslimer, Nazister og Marxister forskjellig. De er alle tilhengere av hat-ideologier.”

  ”Man kan ikke bekjempe rasisme (multikulti) med rasisme. Etnosentrisme blir derfor det komplett motsatte av hva vi ønsker å oppnå.”

  ”Primærdoktriner:

  Kritisk til multikulturalisme (Anti-kulturmarxistisk)
  Anti-rasistisk
  Pro FrP (kanskje Høyre)
  Pro Israel (+ støtte til Armenia, kristne Koptere/Maronitter/Assyriere, kulturkonservative Indere, støtte til opprettelse av en kristen stat Biafra, Sør Nigeria og støtte til opprettelsen av en kristen stat i Sudan, støtte til Russlands/Thailands/Filipinenes/Kinas + kamp mot Jihad)
  Anti-FN
  Anti-EU
  Kritisk til kulturmarxistiske medier (alle)
  Pro fri marked
  Pro kristelig”

  ”Ideologien multikulturalisme (kulturell marxisme) er en anti-Europeisk hatideologi som har som formål å ødelegge Europeisk kultur, identitet og kristendom forøvrig. Jeg sidestiller dermed multikulturalisme med de andre hatideologiene: nazisme (anti-jødisk), kommunisme (anti-individualisme) og Islam (anti-kafr).”

  Det är ingen rasist. Det är dumt att fortsätta babbla om hur hans ”rasism” -som alltså inte finns- skulle vara en orsak. Jag tippar nämligen att media bara gör detta för att flytta fokus från andra saker såsom hans zionism.. vilket de inte nämnt ett ord om.

 2. Jag antar att du syftar på vår käre*host* riksdagsledamot Kent Ekeroth, som varje dag sympatiserar med Anders Berhing Breivik på sin blogg. Tänka sig vad livliga SD varit om terroristen råkat vara muslim… Livligheten tycks i nuläget vara obefintlig, mer än korkade uttalanden som deras partiledare fått styra upp. Jimmie Åkesson vill jag minnas att han kan heta…

 3. Nej: Det är viktiga att granska dem extremistiska krafterna—inklusive den i Sverige starka vänsterextremismen (ofta våldtillgripande och odemokratisk), olika religiösa extremismer, och den mycket spridda anti-semitismen.

Kommentarer inaktiverade.