Hatkampanj mot Norge och mordoffren

Det råder full aktivitet bland sionister och pro-Israeler på nätet. En hatkampanj har satts igång mot Norge och mot de mördade ungdomarna på Utöya. Kampanjen tycks vara organiserad då alla i princip sprider exakt samma budskap – det vill säga att Norge är antisemitiskt och att ungdomarna på Utöya kan liknas vid Hitler Youth.

Detta hat vet inga gränser. Man blir stum av förundran hur dessa människor som ligger bakom denna hatkampanj tänker och fungerar. Dom är helt bortom all sans och förnuft.

Anledningen till hatet tycks vara att de mördade ungdomarna på Utöya i en fri och fredlig demokratisk anda engagerade sig politiskt och stod upp för och värnade om alla människors lika och grundläggande mänskliga rättigheter. Det vill säga rätten till självbestämmande, rätten till frihet från förtryck och brutal militär ockupation.

Kanske är vårt kära grannland Norge och alla ungdomar naiva. Vet man inte i Norge att om man står upp för mänskliga rättigheter och frihet så är man en antisemit? Man har dessutom en Islamistisk agenda och man är en nazist.

Debbie Schlussel likställer Norge med Nazityskland
Debbie Schlussel likställer Norge med Nazityskland

Sionister och pro-Israeler likställer Norge med Nazi-Tyskland. Man påstår att Norge är ett av Europas mest antisemitiska länder och att de mördade ungdomarna på Utöya var nazister och terrorister.

På dessa pro-Israeliska sidor frågar man sig om de mördade ungdomarna på Utöya verkligen är offer och inte förövare. Man menar att ungdomarna var hatiska och privilegierade brats – det vill säga ouppfostrade och olydiga barn, som att då är det okej att brutalt beröva dom livet.

Undertonen på dessa sionistiska hatsidor är att om man visar stöd för den ockuperade palestinska befolkningen och uppmanar till en bojkott av Israel så kommer man att bli attackerad av upprörda terrorister [som Anders Behring Breivik]. Detta skriver till exempel sionisten Debbie Schlussel på sin blogg.

Även i ledande Israeliska tidningar (Jerusalem Post) går man ut och försvarar Anders Behring Breiviks agerande och menar att det var ett terroristläger som han attackerade:

”The youth camp he attacked was engaged in what was essentially a pro-terrorist program”
– Jerusalem Post

Glenn Beck likens Norwegian dead to Hitler youth
Glenn Beck menar att de mördade norska ungdomarna är som Hitler youth

På Atlas Shrugs skriver sionisten Pamela Geller att Socialdemokraternas sommarläger var ett antisemitiskt indoktrineringsläger och träningscenter och menar att det finns ingenting som rättfärdigar Norges antisemitism(!) mot Israel. Hon skriver också att ungdomarna hade en Islamistisk agenda, och att Glenn Beck hade rätt när han kallade de mördade norska ungdomarna och barnen för Hitler Youth. Hennes inlägg avslutas med påståendet att Norge är ett av Europas mest antisemitiska länder.

Det är detta budskap som den sionistiska och pro-Israeliska hatkampanjen mot Norge och de mördade ungdomarna som just nu basuneras ut överallt på Internet består av.

Vi kan därför konstantera att:

 • Mänskliga rättigheter är antisemitiskt.
 • Mänskliga rättigheter är en Islamistisk agenda.
 • Att engagera sig politiskt i en fredlig demokratisk anda är antisemitiskt.
 • De mördade ungdomarna på Utöya var nazister och terrorister.
 • Norge är ett av Europas mest antisemitiska land.

Ja? Välkommen till världen, eller vad ska man säga? Hoppas ni inte har satt kaffet i fel strupe nu, men hoppas att ni ändå har vaknat upp nu. Så här ser världen ut idag.

Det värsta är att dessa människor är helt seriösa i sina påståenden och på fullt allvar menar vad som säger. Det är alltså inget lamt skämt eller så utan det är så här dom verkligen tycker och tänker.

**

Sydsvenskan har idag en artikel med rubriken Mediestrategin bakom ett massmord, där man förklarar Anders Behring Breiviks PR-strategi och hur webbsidor som står Sverigedemokraterna nära hjälper till att marknadsföra Breviks terrormanifest och uppmanar folk att sätta in pengar på ett konto som tillhör sionisten Kent Ekeroth (SD).

Artikelförfattaren skriver bl.a:

Jag ställer mig därför frågande till hur en svensk riksdagsman och tillika medlem i justitieutskottet kan vilja stödja en webbplats, som sprider manifestet på nätet.

Jag ställer mig också den frågan. Jag ställer mig även frågan hur personer i ett politiskt parti (Sverigedemokraterna) som har gjort uttalanden som kan liknas vid hets mot folkgrupp och som sprider ett terrormanifest som uppmanar till politiskt våld/terrorism kan tillåtas att sitta i Sveriges Riksdag?

Att dom blev inröstade är en sak – det blev även Adolf Hitlers parti. Men som medborgare i ett land som värnar om demokratiska värderingar har vi alla en skyldighet att se till att dessa icke-demokrater som hyllar och sprider Breiviks terrorism och hans attack mot demokratin i Norge att dom omedelbart kastas ut ur Riksdagen innan det är för sent. Man tycker att det borde finnas en klausul någonstans som förbjuder icke-demokratiska partier i Sveriges Riksdag. Detta för att garantera och försvara de demokratiska värderingar som vi alla(?!) värnar om. Eller?

Idag pågår det en hets mot en etnisk minoritet i Sverige och i våra grannländer. En hets som kan liknas vid samma hets som judar utsattes för i 30- och 40-talets Nazi-Tyskland. Etablerade tidningar har publicerat karikatyrer med undertonen att alla araber/muslimer är bombterrorister, ett politiskt parti (Sverigedemokraterna) har producerat och visat en reklamfilm där muslimska kvinnor klädda i burka utmålas som ett hot mot våra pensionärer. Samma politiska parti gör uttalanden där dom påstår att den muslimska befolkningen i Sverige utgör ”vårt största utländska hot sedan andra världskriget”. I Malmö har en prickskytt härjat som riktat in sig mot personer med utländskt arabiskt utseende. Butiker och moskéer har angripits och satts i brand, och på Internet uppmanas folk att fördriva muslimer från Sverige, alternativt att ”ta ihjäl dem”. (Expo)

På en blogg som sponsras av Kent Ekeroth (SD) liknas muslimer vid en parasit och det skrivs att man måste ”utrota parasiten”. (Expo)

Man vill även se sprängdåd i Sverige, och man önskar att ”landsförrädaren” Fredrik Reinfeldt avrättades. På bloggen Klartexten skriver en person:

”Återinför dödsstraff för landsförräderi! Då skulle Reinfeldt få sitt rättmätiga straff!”
Källa: Expo

All denna hets och det hat som vi nu ser rikta sig mot en etnisk minoritet i Sverige idag, det är samma hets och samma hat som det judiska folket fick utstå i 30- och 40-talets Tyskland och som i slutändan ledde till ett folkmord. Aldrig igen! har jag hört judar och många andra säga, och jag instämmer. Det får aldrig upprepas igen. Därför måste vi alla ta avstånd från dessa dårar, och förklara både för dem och för andra att varken vi eller vårat demokratiska samhälle tolererar deras fullkomliga idioti. Vi har sett vad det ledde till under andra världskriget och vi har tyvärr blivit påminda igen om vad deras åsikter leder till i och med massmorden på Utöya och bombattentatet i Oslo.

För övrigt anser jag att Sverigedemokraterna är rasister.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

DN1, DN2, DN3, DN4, DN5, DN6, DN7, DN8, DN9, DN10, DN11, DN12, SvD1, SvD2, SvD3, SvD4, SvD5, SvD6

Annonser

14 reaktioner på ”Hatkampanj mot Norge och mordoffren

 1. De har rätt i sin kritik. Geller visar bilder från Utöya när barn leker terrorister i båtar som anfaller Israel för att driva ut juden i havet. På gränsen till ett islamistiskt/nazistiskt terrorläger.

  1. Om du på fullt allvar menar att dessa ungdomar och barn var nazister och terrorister så gör du det judiska folket och alla andra som led av nazisternas förtryck och illdåd en riktig otjänst.

  2. Geller visar en bild från Utöya. Den andra bilden, den på båten, innehåller en Sosialistisk Ungdom-flagga och har alltså knappast tagits nära Utöya. Men det är ju fint att Hans kallar terrorns offer för deltagare i ett ”på gränsen till ett (…) terrorläger”. Smart strategi av sionisterna att sälla sig till Breivik-lägret.

 2. ”Man tycker att det borde finnas en klausul någonstans som förbjuder icke-demokratiska partier i Sveriges Riksdag. Detta för att garantera och försvara de demokratiska värderingar som vi alla(?!) värnar om. Eller?”

  Förstår du inte själv hur idiotiskt detta låter? Gör oss alla en tjänst, sluta skriva massa jävla trams.

  1. F.Sobotka,

   Jo, jag håller med om att det kan låta motsägande. Men hellre det än att vi har partier i Riksdagen som arbetar för att förstöra de demokratiska värderingar som vi har.

   1. Men herregud, låt SD och liknande partier komma till tals, låt folk se vilka idioter de är istället för att trycka ner dem. De är det enda partiet i norden som är islamofober. Varken frp eller danske folkeparti är lika hatiska i sin politik. Norge och Danmark har ändrat sin attityd mot vardagsrasism men det kommer Sverige aldrig göra om man hela tiden låter SD spela martyr. Och jag själv som utlänning från ett muslimsk land kan säga, att ifall SD får mer än 15% lämnar jag detta land för jag har inget intresse att leva med 15% muslimhatande människor även om jag själv är ateist.

 3. hallå, tror knappt någon av ungdomarna ens kan stava till jude. Det där judekör snacket är gammalt, rena 90 talet. Det handlar ju om radikala högerkrafter inom Israel, inte om människorna som bor där, eller har en viss tro.
  Sen att koppla free gaza movement till nazister är ju helt tokigt.
  De som någonsin har utsatts för någon typ att förtryck, från mobbing till folkmord, kan nog stå bakom att mycket att det som tolkas som någon slags Hamas support, eller Islam support, egentligen handlar om att vara emot själva förtrycket och att försöka stoppa det (som gängpolare skulle göra, stå upp för varandra), det kunde lika väl varit nynassar som mobbades i skolan, eller hitler jugend som fick kollektivt spö,
  När idioter som fundamentalistiska sionister börja förvränga saker, då börjar det att bli rena galskapet.

  1. Either you are with us or against us, sån är mentaliteten i Israel, och ja en del människor (naturligtvis inte alla) som är israeler har den mentaliteten också. Om man är emot det ”förtryck” Israel utför på oskyldiga människor är man pro-terrorist, men om man bombar flyktingläger i Libanon är man frihetskämpe som skyddar sitt land. Och tyvärr så supportrar majoriteten av västländer.

 4. Om Breivik åtalas i Haag för brott mot mänskligheten så är det väl tänkbart att han får sitta av
  straffet i Israel; ja förutsatt att detta land ännu finns kvar efter det kommande Jihad som alla ”vårpigga” MENAiter så entusiastiskt efterfrågar….

 5. Med tanke på hur antisemitiskt ledande norrmän har yttrat sig, blir man ju lite undrande över sosselägret på Utöja. Att det förekommit antisemitiska uttalanden och föredrag tycks oundvikligt att föreneka. Norge är verkligen Europas mest antiisraeliska land, tyvärr !

  En intressant vändning av det som först verkade vara en dåres verk.

 6. Kritiserar man Israel och deras politik blir man kallad nazist.
  Kritiserar man den avart av islam som kallas islamism blir man kallas nazist.
  Som en vis jude (R Zimmerman) uttrycker det:
  ”People are crazy and times are strange”
  Jag kunde inte sagt det bättre själv.
  Fanatiker håller på att ta över världen och förstöra den för oss andra.
  Religionen gör somliga helt galna.

 7. EXPO mailade mig maa mitt inlägg och bad om en kommentar (på min blogg uppmanas alla som mailar att skriva kommentar på bloggen för jag kollar sällan mailen, men det gjorde inte EXPO). Jag svarade den 30 juli. Dom har valt att inte lägga in mitt svar i artikeln (inte förvånande), då dom bara är ute efter att demonisera invandringskritiker.

  Så här skrev EXPO den 27 juli:
  Hej,
  Vi kommer i eftermiddag publicera en artikel där ett citat från blogg nämns. Inlägget är från den 18 juli i år där du skriver följande:
  ”Återinför dödsstraff för landsförräderi!”.Bloggaren skriver sedan i sitt inlägg ”Då skulle Reinfeldt få sitt rättmätigastraff! Svinet har inget mandat av folket att låta landet massinvandras! ”
  Blogginlägget är borttaget men ner sparat. Vad har du för kommentar till ditt inlägg?
  Vänligen–
  Alexander Bengtsson

  MITT SVAR den 30 juli:

  Mot bakgrund av vad som hänt i Norge ansåg jag att det var ett synnerligen osmakligt inlägg! En läsare bad mig ta bort inlägget vilket jag tyckte var en god idé. Jag har skrivit ett flertal andra inlägg om dödsstraff. Om ni är intresserade. Och ÄR anhängare av dödsstraff för vissa brott.

  Vad jag ville ha fram med inlägget är allvaret i att oåterkalleligen skada landet. Det är ett brott, som vad gäller skadan är fullt jämförbar med landsförräderi. Ja tom värre, eftersom skadan inte kan kompenseras ekonomiskt. Gynnas våra barn och barnbarn av massinvandringen från auktoritära kulturer? Görs det för Sveriges eller invandrarnas bästa? Hur tror ni Sverige ser ut om 50 år ifall detta fortsätter?

  Men att prata om dödsstraff för politiker skall förstås inte göras när man inser vilka galningar som finns. Allt illegalt våld måste fördömas i en demokrati. Något ni borde pröva. Eller är islamistiskt och vänsterextremistiskt våld acceptabelt för EXPO? Hur trovärdiga är ni då?

  Ni säger att ni saknar resurser att även kritisera detta våld. Men saknar ni resurser att vara rättvisa, då bör ni lägga ner verksamheten!
  Mvh
  Klartexten

Kommentarer inaktiverade.