The comments

Jag är en stockholmare som gillar att hålla mig uppdaterad om vad som händer i Sverige och runt om i världen. Gillar lördags- och söndagsmornar då jag får vakna av mig själv utan att väckarklockan ringer. Dessa mornar brukar avnjutas med en kopp kaffe framför diverse nyhetssajter på nätet.

Jag är intresserad av media, politik, samhälle, historia, musik, design och Internet, bland mycket annat.

Syftet med den här bloggen är att den ska ge mig en möjlighet att dela mina tankar och åsikter med andra. Jag kommer inte att skriva varje dag utan enbart när det finns någonting som jag känner att jag vill skriva om.

Jag är heller inte inloggad på bloggen 24 timmar om dygnet. Om du har skrivit en kommentar som väntar på att bli godkänd – återkom gärna senare för att läsa eventuella svar till din kommentar.

För tillfället är jag väldigt restriktiv med kommenteringen på bloggen. Det har med tid att göra och just nu prioriterar jag lite annat :)

Angående kommentarer till mina inlägg: Alla är välkomna att lämna kommentarer, men jag tar mig friheten att välja vilka kommentarer som publiceras på min blogg. Det är ju min blogg trots allt :) Jag garanterar heller inte att jag svarar på en kommentar bara för att jag publicerar den.

Om din kommentarer inte har publicerats så kan det bero på något av följande:

  • Du har inte angivit en giltig e-postadress
  • Du länkar till någonting som jag inte vill länka till från min blogg
  • Du skriver någonting som inte har med inläggets ämne att göra
  • Du skriver trams, nonsens och/eller rena rama lögner
Annonser